طرز تهیه کشک کدو:

مواد لازم برای تهیه کشک کدو

روغن: به اندازه نیاز

نمك، فلفل، زردچوبه: به اندازه نیاز

پودر مغز گردو: برای تزیین

فیله گوجه فرنگی: چهار عدد

سیر داغ، نعنا داغ :به اندازه نیاز

پیاز داغ: دو قاشق غذاخوری

کدو سبز: هفتصد و پنجاه گرم (ده عدد متوسط)

کشک: یک پیمانه

طرز تهیه:

۶ عدد از کدوها را بعد از پوست گرفتن، خرد کنید و سرخ كنید.

نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد کرده را هم اضافه کنید و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها اضاف کنید .

سبعد پس شعله را ملایم کنید و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.

بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

بعد کدوهای خرد کرده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.

۴ عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کنید و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها هم کمی بپزند.

مغز کدوهای دو نصف شده را خارج کنید و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین کنید .

 

برگشت به غذاهای ایرانی